Wed. J de Bruyn & Zonen B.V. verzorgt al jaren allerlei soorten van transport. Zo houden zij zich bezig met bulktransport, specialistisch transport en distributie Benelux. Dagelijks worden de transporten verzorgd door een team van circa 80 medewerkers en wordt gebruik gemaakt van ruim 50 trekkende eenheden en circa 60 trailers.

De functie chauffeur bulk transport:
In deze functie transporteer je droge stoffen in bulk en ben je meerdere dagen onderweg. De transporten vinden plaats in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Je hebt ervaring in bulktransport of je krijgt bij ons een interne opleiding.

De ideale kandidaat:

  • Is in het bezit van een geldig CE-rijbewijs, digitale bestuurderspas en Code 95;
  • Is in het bezit van een geldig VCA-certificaat (pre);
  • Beschikt over enig technisch inzicht (pre voor de chauffeur lifttechniek)
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Is klantvriendelijk, servicegericht én flexibel inzetbaar;
  • Schakelt snel, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is inzetbaar voor verschillende werkzaamheden;
  • Denkt in oplossingen, is representatief en fysiek fit;
  • Standplaats is in overleg. Het thuisparkeren van de auto behoort tot de mogelijkheden mits de parkeerplaats aan bepaalde eisen voldoet.

Wed. J. de Bruyn & Zonen B.V. biedt:

Een afwisselende functie waarbij je inzetbaar bent voor diverse soorten transport. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Stuur een email naar Maurice de Bruin Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hieronder op de link en vul het sollicitatatieformulier in. 

Naar sollicitatie formulier

Divers materieel bulk


Binnen onze afdeling bulk maken we gebruik van diverse typen materieel. Wij beschikken over kiepende bulkopleggers, onderlossers met 2 of drie compartimenten en opleggers om afzetsilo's te vervoeren. Daarnaast beschikken we ook over een combinatie voor afzetsilo's

Filters vullen

Waterleiding bedrijven

Filterzand

Afzetsilo systemen

Vervoeren silo's

Silo afzetsysteem

silo onderlosser

Compartimenten

Onderlosser