Print deze pagina

De Bruyn Transport & Logistics beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van logistiek en warehousing. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten optimale service te bieden.

Wij beschikken over diverse opslagmogelijkheden. Dit varieert van palletopslag in stellingen tot bulk goederen op buitenterreinen. In ons moderne warehouse aan de Energieweg 35 in Nieuwkoop beschikken wij momenteel over 3500m2 opslagruimten. Wij bieden een compleet pakket aan op het gebied van “warehousing” activiteiten. Door onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit beheersen wij uw complete proces, goed doordacht en op maat gemaakt.

Sinds februari 2018 beschikken we ook in Alphen aan den Rijn over opslagruimte aan de Albert Einsteinweg 13. Voor meer info kunt u contact opnemen met Vincent Kuijf. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0172-820915. Meer contactinformatie vindt u hier

Opslag-Overslag

Opslag, overslag, voorraadbeheersing, orderpicking. In overleg met de klant wordt bekeken aan welke eisen de logistieke dienstverlening moet voldoen. Meer hierover leest u in Opslag-Overslag-Orderpicking

Voorraadbeheer

Om bovenstaande processen goed te kunnen beheersen is een “Warehouse Management Systeem” onontbeerlijk! Meer over ons WMS leest u in Warehouse Management Systeem.

Douane Entrepot

Wij zijn tevens AEO gecertificeerd. Dat betekent dat wij over alle faciliteiten beschikken om douaneformaliteiten af te handelen. Lees meer hierover in Douane Entrepot.

Value Added Logistics

Daarnaast leveren wij ook aanvullende logistieke diensten(Value Added Logistics) Meer over dit onderdeel leest u in Value Added Logistics.

Download bijlagen: