MC9090

Een modern warehouse kan vanzelfsprekend niet meer zonder een goed geautomatiseerd Warehouse Management System. De Bruyn werkt met software van een leverancier die zijn plaats in de markt iedere dag weer bewijst.

Het WMS voorziet goederen, met behulp van scanners, bij binnenkomst in het magazijn van een unieke barcode en plaats in het magazijn. Met deze code zijn de goederen gedurende het hele verwerkingsproces traceerbaar en kan op de werkvloer iedere order eenvoudig worden verwerkt.

Door middel van RF (Radio freguency) kunnen medewerkers realtime worden aangestuurd, zodat taken die snel moeten worden uitgevoerd automatisch prioriteit krijgen en de werkzaamheden op efficiënte en snelle manier worden uitgevoerd

Het WMS kan op elk moment een actueel beeld geven over de status of locatie van de opgeslagen goederen. Alle goederenbewegingen worden gevolgd in ons WMS. Wij zijn daardoor in staat om onze processen optimaal te beheersen en te volgen.

Vacatures

Vacature chauffeur

Begrijp jij de dynamiek van Transport en Logistiek?
Grijp je kans: bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen zijn we op zoek naar chauffeurs en technische helden! Ben je flexibel en is een vrachtwagen besturen jouw passie? Of vind je het leuk om te sleutelen en te monteren?

Lees meer

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top