Warehouse De Bruyn Transport Nieuwkoop
Distributiecentrum De Bruyn Alphen aan den Rijn

De Bruyn Transport & Logistics beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van logistiek en warehousing. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten optimale service te bieden.

Wij beschikken over diverse opslagmogelijkheden. Dit varieert van palletopslag in stellingen tot bulk goederen op buitenterreinen. In ons moderne warehouse aan de Energieweg 35 in Nieuwkoop beschikken wij momenteel over 3500m2 opslagruimten. Wij bieden een compleet pakket aan op het gebied van “warehousing” activiteiten. Door onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit beheersen wij uw complete proces, goed doordacht en op maat gemaakt.

Sinds februari 2018 beschikken we ook in Alphen aan den Rijn over opslagruimte aan de Albert Einsteinweg 13. Voor meer info kunt u contact opnemen met Vincent Kuijf. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0172-820915. Meer contactinformatie vindt u hier

Opslag-Overslag

Opslag, overslag, voorraadbeheersing, orderpicking. In overleg met de klant wordt bekeken aan welke eisen de logistieke dienstverlening moet voldoen. Meer hierover leest u in Opslag-Overslag-Orderpicking

Voorraadbeheer

Om bovenstaande processen goed te kunnen beheersen is een “Warehouse Management Systeem” onontbeerlijk! Meer over ons WMS leest u in Warehouse Management Systeem.

Douane Entrepot

Wij zijn tevens AEO gecertificeerd. Dat betekent dat wij over alle faciliteiten beschikken om douaneformaliteiten af te handelen. Lees meer hierover in Douane Entrepot.

Value Added Logistics

Daarnaast leveren wij ook aanvullende logistieke diensten(Value Added Logistics) Meer over dit onderdeel leest u in Value Added Logistics.

Download bijlagen:

Vacatures

Vacature chauffeur

Begrijp jij de dynamiek van Transport en Logistiek?
Grijp je kans: bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen zijn we op zoek naar chauffeurs en technische helden! Ben je flexibel en is een vrachtwagen besturen jouw passie? Of vind je het leuk om te sleutelen en te monteren?

Lees meer

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top