Internationaal transport
Internationaal transport
Internationaal transport

Internationaal transport

Internationaal kunnen wij u ook van dienst zijn. wij beschikken over een modern wagenpark. Onze auto's voldoen aan de hoogste milieueisen en zijn daardoor uitermate geschikt om uw goederen internationaal te vervoeren. Op aanvraag bedienen wij onze klanten door West-Europa. Neemt u gerust contact met ons op.

  • De landen waar de Bruyn dagelijks op rijdt.

    De volgende landen worden door ons dagelijks bezocht; Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Zwitserland. Natuurlijk kunnen wij ook naar andere landen in Europa voor u rijden. Voor meer informatie neemt u alstublieft contact met ons op.
  • Het wagenpark van de Bruyn!

    Uw ladingen zijn kostbaar en bij ons in uitstekende handen. Al onze voertuigen zijn in perfecte technische staat. Alle wagens zijn voorzien van de juiste materialen om tot een goede ladingzekering te komen. Voor elke soort opdracht hebben wij in ons modern wagenpark de geschikte vrachtauto.
Kaart van Europa
Internationale auto

Internationaal

Vacatures

Vacature chauffeur

Begrijp jij de dynamiek van Transport en Logistiek?
Grijp je kans: bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen zijn we op zoek naar chauffeurs en technische helden! Ben je flexibel en is een vrachtwagen besturen jouw passie? Of vind je het leuk om te sleutelen en te monteren?

Lees meer

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top