Bulktransport
Lengtetransport
Lossen op de bouw
Siloafzettransport

Wed. J de Bruyn en Zonen verzorgt al jaren allerlei soorten van transport. Vele jaren heeft de Bruyn geopereerd vanuit Lopik, in het hart van Nederland. In december 2013 is het bedrijf verhuisd en samengevoegd met haar vestiging in Nieuwkoop. Hier heeft De Bruyn haar kantoor, eigen opslagfaciliteiten en een werkplaats voor onderhoud van de eigen vloot.

Dagelijks worden transporten verzorgd door een team van circa 100 medewerkers en wordt gebruik gemaakt van ruim 65 trekkende eenheden en ca.90 trailers. Wij beschikken over verschillende typen opleggers. Wij zijn in het bezit van trailers met huif, open trailers en trailers die kunnen worden uitgeschoven voor lading met boven wettelijke afmetingen, silo-opleggers, siloafzet-opleggers en kippers. Van distributie tot volle truckladingen naar nationale en internationale bestemmingen. Op deze website vindt u alle informatie over verschillende soorten van transport. Ook op het gebied van los-gestorte goederen is "De Bruyn" al jaren een specialist. De Bruyn vervoert veel materialen t.b.v. nieuwbouw, renovatie projecten, kunstgras velden, filtermaterialen voor de waterleidingbedrijven en nog vele andere los-gestorte producten. Daar worden verschillende soorten auto’s voor ingezet. U treft ons aan op de wegen in Europa. Het merendeel van de transporten verzorgen wij echter binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Engeland. Wij hebben ook diverse voertuigen die zijn uitgevoerd met autolaadkranen en meeneem-stapelaars om de goederen zelf te lossen.

Via het keuzemenu kunt meer lezen over al onze activiteiten.

Vacatures

Vacature chauffeur

Begrijp jij de dynamiek van Transport en Logistiek?
Grijp je kans: bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen zijn we op zoek naar chauffeurs en technische helden! Ben je flexibel en is een vrachtwagen besturen jouw passie? Of vind je het leuk om te sleutelen en te monteren?

Lees meer

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top