Xavier Duijn
Xavier Duijn Directeur
Welkom bij ons bedrijf. De Bruyn is een logistiek dienstverlener die al sinds jaar en dag maatwerkoplossingen creëert en is een toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze organisatie vormt de basis voor de hoogwaardige dienstverlening van vandaag. Het bedrijf is op nationaal en internationaal niveau uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare speler. Tegelijkertijd is het informele karakter van het bedrijf, dat in 1910 is opgericht, bewaard gebleven.

De Bruyn Transport & Logistics beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van logistiek en warehousing. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten optimale service te bieden. Wij beschikken over diverse opslagmogelijkheden. Dit varieert van palletopslag in stellingen tot bulk goederen op buitenterreinen. In ons moderne warehouse aan de Energieweg 35 in Nieuwkoop beschikken wij momenteel over 3500m2 opslagruimten.

Wed. J de Bruyn en Zonen verzorgt al jaren allerlei soorten van transport. Vele jaren heeft de Bruyn geopereerd vanuit Lopik, in het hart van Nederland. In december 2013 is het bedrijf verhuisd en samengevoegd met haar vestiging in Nieuwkoop. Hier heeft De Bruyn haar kantoor, eigen opslagfaciliteiten en een werkplaats voor onderhoud van de eigen vloot.

Transport activiteiten

Wed. J de Bruyn en Zonen verzorgt al jaren allerle...

Read More

Warehousing

De Bruyn Transport & Logistics beschikt over d...

Read More

onskantoormistig100x75Tel kantoor    :+31(0)172820910
Tel magazijn :+31(0)172820910
Fax               :+31(0)172575424
Mail               :Info@weddebruyn.nl

Bruyn-kantoor-100x67Kantoor:
Wed. J. de Bruyn en Zonen bv
Nieuwveenseweg 30
2421 LD  Nieuwkoop

Magazijn Weduwe J. de Bruyn en Zonen bvWarehouse:
Wed. J. de Bruyn en Zonen bv
Energieweg 35
2421 LX  Nieuwkoop

Go to top